Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Tetőcsomagtartók

Főkategória >Tetőcsomagtartók

1005 termék
LaPrealpina
7 termék
Kiegészítők


Használj ki mindent, és bővítsd az autód csomagterét tetőcsomagtartóval!

tetőcsomagtartóA csomagtartók minden autónak alapvető részét képezik, nélkülük nehézkes lenne a szállítás. Mert szállításra természetesen szükség van a legtöbb autósnak, az ehhez szükséges helyet nem lehet megspórolni. Igen, de mi van akkor, ha a csomagtartó nem váltja be a hozzá fűzött reményeket? Nem minden csomagtartó egyforma méretű, vannak kisebb és vannak nagyobb csomagtérrel rendelkező autók. A megoldás a tetőcsomagtartók bevonása a szállításba!

Csupán két kis sínről van szó, amit a jármű tetejéhez kell erősíteni, és máris kész az a plusz hely, amit ki lehet használni a csomagszállításhoz! Ha még nem gondolkodtál el azon, hogyan tudnád jobban kihasználni az autódat, milyen kiegészítők segítségével lehet a maximumot kihozni belőle, akkor itt az alkalom! Fordulj hozzánk bizalommal, és válogass az olyan kiegészítők valóban impozáns választékából, mint amilyenek a tetőcsomagtartók!

Tetőcsomagtartóinkat a webshopunkból közvetlenül megrendelheted, és rövidesen házhozszállítás útján már kézhez is kaphatod. Garantáltan megtalálod nálunk a legmegfelelőbb modellt, mert kifejezetten autómárkákhoz készültek. Egy Toyotához vagy egy Skodához is más fajta tetőcsomagtartó illik, keress abban a csoportban, ami az autód márkájával megegyező! A rendelés és a kézbesítés után már csak a tetőcsomagtartók rögzítése marad hátra.

A tetőcsomagtartók igazán egyszerűen, segítség nélkül is felerősíthetők. Három különböző részből állnak, van rajtuk keresztrúd, talp és illesztő rész is. Amellett, hogy könnyen fel lehet őket erősíteni a tetőre, még dekoratívak is, kifejezetten erős, strapabíró alapanyagból készültek, garantálva a hosszú használati időt és a stabil tartást is egyszerre.

Ha már csak egy tetőcsomagtartó hiányzik az autódról, ne halogasd a vásárlást! Lépj velünk kapcsolatba, és rendeld meg az új autós kiegészítődet! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérj bátran tanácsot, segítséget, ha bizonytalan vagy a választást illetően!