Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Tetőbox

Főkategória >Tetőbox

1 termék
Whale 130
3 termék
Whale 200
2 termék
Whale X-Line
1 termék
Whale XX-Line
1 termék
Adventure 190
1 termék
Adventure 230


Használd ki a tetőboxok előnyeit, pakolj az autód tetejére is!

tetőboxokImádod az autódat, ha csak teheted, mindenhová azzal utazol? Miért választanád a tömegközlekedést, ha egy autóval nemcsak gyorsabb és kényelmesebb az utazás, hanem még a csomagjaidat is rábízhatod? Annyi holmit viszel magaddal, amennyire szükséged van és nem annyit, amennyit el tudsz cipelni a vonaton vagy a buszon. Ám biztosan Te is jártál már úgy, hogy hosszabb nyaralásra indultál, kirándulást vagy családlátogatást terveztél, amihez mindent gondosan összecsomagoltál, de pakolás közben kelllett rájönnöd, hogy egyszerűen nem fér be minden a csomagtartóba. Az utastérbe értelemszerűen nem szívesen zsúfolsz csomagokat, és ott az utasoknak is kell a hely értelemszerűen. A tetőboxok ilyen esetekre is kiváló megoldást nyújtanak!

A tetőboxra tekints úgy, mint egy plusz csomagtartóra, ami az egyetlen kézenfekvő és kihasználatlan részen, az autód tetején kap helyet. Itt ugyanis nem jelent balesetveszélyt senkire, mert nincs útban a többi közlekedő számára, de az autó teljesítményére sincs negatív hatással. A modern tetőboxokat kifejezetten áramvonalas formában tervezik, ami tompítja a légellenállást, valamint a szél okozta rezgést és a szélzajt is minimumra csökkenti. A tetőboxok ennek köszönhetően szinte az autó szerves részévé válnak, egybeolvadnak a karosszériával, mintha mindig is hozzátartoztak volna. Divatos, sportosan elegáns külsejük, visszafogott színeik, matt vagy fényes borításuk szinte minden autóra nagyszerűen illik.

Válaszd ki azt a tetőboxot a webáruházunkból, ami a legjobban megfelel az igényeidnek és ami a legjobban tetszik! Az egyszerűen az autó tetejére rögzíthető tetőboxok nemcsak a külsejükben, de a kialakításukban is hozzák a formájukat, mert több méretben is elérhetőek, változatos űrtartalmuk és terhelhetőségük többféle csomaghoz és csomagmennyiséghez is ideális. Kétoldalról vagy egy oldalról nyithatóak, könnyen kezelhetőek, jól záródnak és kényelmes pakolást tesznek lehetővé.

Keress fel minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és tudj meg többet a termékeinkről!