Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Ülésfűtés

Főkategória >Ülésfűtés

Sorrend:

Mobicool - MagicComfort - fűthető ülésborító, fekete
Teflon-fűtőszálas ülésborító, beépített gerinctámasszal, túlmelegedés elleni védelemmel. Szivargyújtó aljzatról (12V) működik, fekete színű, szakításálló, minőségi pamut/műszál. 
19 700 Ft
Mobicool - MagicComfort - fűthető ülésborító, szürke mintás
Teflon-fűtőszálas ülésborító, beépített gerinctámasszal, túlmelegedés elleni védelemmel. Szivargyújtó aljzatról (12V) működik, szürke színű, szakításálló, minőségi pamut/műszál. 
19 700 Ft

Sorrend:

Didergés helyett kellemes meleg, megbízható ülésfűtéssel!

A téli fagyok, a dermesztően hideg időjárás próbára teszi mindenkinek a türelmét és kitartását, nem számít, hogy mennyire szeret utazni vagy mennyi dolga van, amit el kell intézni. Amikor kint zúzmara fagy az ablaküvegre, a lábunk alatt csikorog a hó, a levegőben gomolyog a leheletünk, vörösre csípi a hideg a kezünket és az orrunkat, akkor minél gyorsabban beüzemelhető ülésfűtésre van szükség.

Az ülésfűtés ma már minden autóban nélkülözhetetlen, ha a sofőr nem szeretne azzal értékes perceket tölteni, hogy megpróbálja felmelegíteni átfagyott testét. Az autóba épített fűtésrendszer nem olyan hatékony, hogy pillanatok alatt el tudja végezni a dolgát, percekig várni kell arra, hogy meleget csináljon az autóban. Mennyivel jobb lenne, ha csak egyetlen gombnyomás kellene ahhoz, hogy az embert máris körülvegye a kellemes meleg, megszűnjön a didergés és a végtagok kellemetlen elgémberedettsége! Az ülésfűtés olyan kiegészítő, amivel mindez valóban működik, csak be kell kapcsolni, és máris szétárad a meleg az ülésben, a sofőrt vagy az utast pedig beburkolja a kellemes forróság.

Ennek a kiegészítőnek megvan az az előnye, hogy a használatával sokkal hamarabb készen állsz az indulásra, ezzel pedig értékes perceket tudsz megspórolni. A komfortosabb utastér kialakításához szintén hozzájárul az ülésfűtés használata, valamint ahhoz is, hogy az autó energiafelhasználásán spórolni tudj. A fűtést nem kell csúcsrajáratni ahhoz, hogy felmelegedj, elég az ülésfűtést használni, ami szivargyújtó aljzatról működik és túlmelegedés gátlóval is el van látva. Tehát sem a túl sok energiahasználat, sem pedig a balesetek miatt nem kell aggódnia annak, aki ilyen kiegészítőt használ az autójában. Ráadásul utólag is beszereltethető, ha nem szeretne valaki a sokkal drágább, gyári elemre költeni.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha szeretnéd a télre felkészíteni autódat, de még nem rendelkezel minden kiegészítővel ahhoz, hogy nyugodt szívvel útnak indulhass a mínuszokban! Válogass termékeinkből, és vásárolj megfizethető áron az igényeidhez illő autós kiegészítőket, például ülésfűtést!