Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

blog

műanyag csomagtértálcákMűanyag csomagtértálcák, minőségi kivitelben, kedvező áron, minden autótípushoz, teremtsen biztonságos körülményeket a vezetéshez!

Gumi csomagtértálcaGumi csomagtértálca többféle autómárkához, minőségi kivitelben, online rendeléssel, válasszon praktikus kiegészítőt!

Autós hótálcákgumiszőnyegek online rendeléssel, kedvező áron, ne hagyja, hogy a tél kárt tegyen az utastérben!

A téli időszakban a hó komoly bosszúságot okozhat a gépjármű tulajdonosok számára. Nem csupán a közlekedést nehezíti, hanem az utastér állapotát is jelentős mértékben befolyásolhatja.

autos-ulesfutesA téli időszakban a hideg miatt sokaknak komoly gondot jelenthet beülni az autójukba. Hiába működik a fűtés, ennek ellenére egyesek folyamatosan fáznak az utastérben. Ilyen állapotban nagyon nehéz a vezetésre koncentrálni, ráadásul az ember még az egészségét is kockára teheti. Az alacsony hőmérséklet egy hosszabb út esetében igencsak komoly kellemetlenségeket tud okozni. Amennyiben Ön is folyamatosan rosszul érzi magát gépjárművében a téli időszakban, és szeretne ezen változtatni, vegyen ülésfűtést az autóba!

gumiszőnyegAz autó tisztítás idejét jelentős mértékben megnövelhetik a kárpitban megtalálható makacs foltok. A sár, egyéb szennyeződések eltávolítása rengeteg időt és energiát felemészthet, ráadásul az esetek jelentős részében nem igazán sikerül teljesen eltüntetni a foltokat. Sokan többféle alternatívát is kipróbálnak ezzel kapcsolatban, de gyakran inkább rontanak az anyag állapotán. Ahhoz, hogy a járműtulajdonosok elkerüljék ezeket a kellemetlen helyzeteket, és időt, energiát spóroljanak a takarításkor, célszerű peremes gumiszőnyeget használni.

gumi csomagtértálcaEgyes autósok kartonlapokkal, műanyag zacskókkal vagy fóliákkal védik a csomagtartó kárpitját, azonban ezek csak rövid ideig gondoskodnak az anyag tisztaságáról. Könnyedén elszakadhatnak, ráadásul folyamatosan csúszkálnak is, így nem tudják százszázalékban óvni a kárpitot. 

A nyári forróság nem csupán a gyalogosokra, tömegközlekedésen utazókra van hatással, hanem az autósokra is. Manapság rengeteg gépjárműbe építenek klímát, ennek ellenére a hőségben gyakran így is kínszenvedés vezetni. Egyes sofőrök megelégelik ezt az állapotot, és szeretnének olyan kiegészítő megoldást találni, amivel valóban komfortossá lehet tenni a vezetést a nyári időszakban is. Amennyiben Neked is kellemetlen a vezetés a hőségben, még a légkondicionáló használata mellett is, sokat ülsz autóban, és praktikus alternatívát keresel, ismerkedj meg az autós ülésszellőztetővel!

Sokaknak fontos, hogy autójuk utastere mindig kifogástalan legyen, hiszen egy tiszta, rendezett gépjárműbe mindig öröm beülni. Sajnos az időjárás és az egyéb külső tényezők megnehezíthetik az utastér tisztán tartását, sőt akár kárt okozhatnak a kárpitban is.

Legyen szó piknikezésről, hosszú utazásról vagy kirándulásokról, nyári időszakban sokaknak okoz gondot a különböző italok, romlandó ételek hűtése az autóban. Egyesek megpróbálkoznak a klasszikus hűtőtáskák alkalmazásával, azonban ezek nem igazán kínálnak tartós megoldást. Például egy több napos szabadtéri kempingezéshez ennél jóval többre van szükség. Amennyiben gyakran kirándultok a családdal, barátokkal és korszerűbb, megbízhatóbb megoldásra lenne szükséged ezzel kapcsolatban, ismerkedj meg autós hűtőink választékával!

Autózás közben a menetszél rendkívül kellemetlen tud lenni, azonban melegebb időben érthető okokból, sokan ragaszkodnak a lehúzott ablakokhoz, legfőképp azok, akiknek nincsen légkondicionáló a gépjárművükben.

Az autós szövetszőnyegek nélkülözhetetlen kiegészítőik a különböző márkájú gépjárműveknek, mert fontos szerepet töltenek be a tisztaság megőrzésében, és a járművek alvázának védelméről is gondoskodnak. Sajnos előfordulhat, hogy ezek a kiegészítők tönkremennek, vagy olyan anyag kerül a felületükre, amit nem lehet eltávolítani, ezért nem marad más, minthogy az ember lecserélje őket.

A különböző területeken dolgozó szakemberek a mindennapokban rengeteg olyan munkaeszközt, berendezést, vegyszereket szállítanak, amik sérülést okozhatnak vagy nyomot hagyhatnak a raktér burkolatán.

Akik gyakran szállítanak autójuk csomagterében szerszámokat, munkaeszközöket, kisebb gépeket, többször tapasztalják, hogy ezek a fékezés vagy kanyarodás hatására elmozdulnak.

Ha tetőcsomagtartókról van szó, egyeseknek igencsak speciális, egyedi igényeik vannak velük kapcsolatban. Közülük többen is keresnek olyan tetőcsomagtartó kiegészítőket, amikkel ki tudják hozni a maximumot a szerkezetekből, például szörfszállításhoz védőburkolatot vagy pedig rögzítő készletet.

Vitathatatlan, hogy manapság óriási a kínálat a tetőcsomagtartókból: rengeteg márka kínál különböző árkategóriában termékeket, így a választékban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Egyesek nem bízzák a véletlenre a választást, csakis a legjobbat keresik.

Nagyon sok embernek fontos, hogy a vezetéshez valóban kényelmes körülmények álljanak rendelkezésre, mert csak így tudnak százszázalékban koncentrálni az autó irányítására.

A téli időszakban a latyak rengeteg autósnak okoz bosszúságot, főként azért, mert a cipőről leolvadó sáros hó előbb, utóbb kikezdi az utastér kárpitját is.

A komfort megteremtése sokaknak nem csupán otthon, hanem a gépjárműben is fontos. Ez a szempont kifejezetten azoknak az autósoknak elengedhetetlen, akik sokat utaznak.

A tél beköszöntével nagyon sokan mennek sítúrára saját gépjárművükkel. Mielőtt útnak indulnának, nagyon fontos leellenőrizni, hogy minden szükséges felszerelés rendelkezésre áll-e.

Az autókat sokféle kiegészítővel fel lehet szerelni, amiknek a segítségével az utazás még komfortosabb, biztonságosabb és személyre szabottabb tud lenni. Különféle multimédiás termékek, töltők, fényvédők kerülhetnek a járműbe, de egy olyan alapvető kiegészítő sem maradhat ki, mint amilyen a gumi csomagtértálca.