Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
blog
2019.04.03 15:51

A nélkülözhetetlen autós kiegészítő: a gumi csomagtértálca

Az autókat sokféle kiegészítővel fel lehet szerelni, amiknek a segítségével az utazás még komfortosabb, biztonságosabb és személyre szabottabb tud lenni. Különféle multimédiás termékek, töltők, fényvédők kerülhetnek a járműbe, de egy olyan alapvető kiegészítő sem maradhat ki, mint amilyen a gumi csomagtértálca.

Minden gépkocsi rendelkezik valamilyen beépített csomagtartóval, ahol a kisebb-nagyobb holmikat el lehet zárni, hogy ne az utastérben foglaljanak helyet. Egy modern csomagtartó biztonságosan záródik, helyet biztosít a lehető legtöbb dolognak és ezenkívül a haladást sem akadályozza. Persze ahhoz, hogy ezek az elvárások valóban, maradéktalanul meg tudjanak valósulni, még nem árt beszerezni egy gumi csomagtértálcát is.

A gumi csomagtértálca egy egyszerű, de annál hasznosabb kiegészítő. Nem kerül nagy összegbe és egyszerűen beszerezhető, de szinte nélkülözhetetlen a használata.

Miért olyan hasznos egy egyszerű, gumi csomagtértálca és mit veszít vele az az autós, aki nem használja?

A kiegészítő helye a csomagtartónak az aljában van, ide kell leteríteni a tálcát. Ma már méretre és alakra szabott gumi csomagtértálcákat lehet kapni, ezért nem jelent gondot olyat találni, ami pontosan passzol az autóba. A gumi anyagnak köszönhetően a csomagtartóba helyezett tárgyak nem csúszkálnak ide-oda a térben, még akkor sem, ha az nincs teljesen telepakolva. Ez egyrészt megóvja a törékenyebb csomagokat, másrészt a sofőrnek is biztosítja a biztonságosabb vezetés lehetőségét, mert nem vonja el a figyelmét a sok, csúszkáló poggyász. Így eggyel kevesebb tényező van, ami növelheti a baleset bekövetkeztének a kockázatát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, keress fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és rendelj webáruházunkból az igényeidhez illő gumi csomagtértálcákat! Érdemes megnézned a többi termékünket is, hátha van olyan, ami még hiányzik az autódból és sikeresen kiegészítheted vele a felszerelésedet!