Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Peremes gumiszőnyeg

Fő kategória >Peremes gumiszőnyeg

1 új
7 termék
Alfa Romeo
23 termék
Audi
2 új
26 termék
BMW
BMW
11 termék
Chevrolet
2 új
34 termék
Citroen
9 termék
Dacia
1 új
24 termék
Fiat
40 termék
Ford
1 új
19 termék
Honda
1 új
25 termék
Hyundai
5 termék
Jeep
5 új
26 termék
Kia
Kia
1 új
4 termék
Land Rover
1 új
19 termék
Mazda
4 termék
MCC Smart
27 termék
Mercedes
3 termék
Mini
10 termék
Mitsubishi
1 új
25 termék
Nissan
3 új
37 termék
Opel
3 új
34 termék
Peugeot
3 termék
Porsche
1 új
29 termék
Renault
18 termék
Seat
2 új
15 termék
Skoda
2 új
10 termék
Subaru
3 új
15 termék
Suzuki
1 új
17 termék
Toyota
15 termék
Volvo
1 új
49 termék
Volkswagen


A tiszta belső tér, és az érintetlen kárpit is megőrizhető peremes gumiszőnyeggel!

peremes gumiszőnyegEsztétikus és tiszta belső teret szeretnél az autódban? Akkor a gumiszőnyegről nem szabad megfeledkezned, de az sem mindegy, hogy az egyszerű, bárhol kapható termékek, vagy a speciális, peremes gumiszőnyeg mellett teszed le a voksod!

Ne vásárolj univerzálisnak reklámozott gumiszőnyegeket, hogy aztán használatuk során derüljön ki, hogy túlságosan alacsony minőségűek, vagy nem passzolnak az autódhoz, és folyamatosan elcsúsznak a saját, vagy utasaid lába alatt. Inkább válassz olyan peremes gumiszőnyeget, ami a te autódhoz lett igazítva.

A nálunk kapható, egyedien kifejlesztett peremes gumiszőnyeg a kocsidban található, gyárilag kialakított rögzítési pontokhoz csatlakoztatható, tehát nem fog ide-oda csúszkálni, vagy felgöngyölődni. Mondani sem kell, így a méretre vágás procedúrája is megspórolható. Mindenben az autó lábteréhez igazodik a termékünk. 

A peremes gumiszőnyeg segítségével hosszútávon is tiszta és rendezett marad az autód belseje. A gumi egy olyan felület, amiről nagyon könnyű felszedni a piszkot, ezen felül pofon egyszerűen lemosható, tehát az sem jelent problémát, ha valami ráömlik, sőt, még a kávé, vagy a ragadós kóla sem okoz olyan gondot, amit ne lehetne megoldani egy slaggal, vagy akár csak valami egyszerű súrolószerrel. A kiváló rögzítésnek köszönhetően nem kell azon aggódnod, hogy a peremes gumiszőnyeg alá kerül a szennyeződés, és esetleg kár keletkezik a kárpitban. A már említett italok mellett a sár és a megolvadt hó sem tud beszivárogni a gumifelület alá.                                                                                      

És hogy miért olyan fontos a peremes gumiszőnyeggel megőrzött tisztaság? Egy rendezett, ápolt autóban sokkal élvezetesebb az utazás, a szépen tartott belső tér pedig hozzájárul a gépjármű értékének megtartásában, ha esetleg később eladnád.

Opel, Peugeot, Mercedes, vagy Fiat? Akármilyen gyártó által készített autó is lapul a garázsodban, mi képesek vagyunk ellátni a tökéletesen passzoló szőnyeggel! Még az olyan ritkább autómárkákat vezetők is megtalálják nálunk a számításaikat, mint a Subaru, vagy a Porsche!

Győződj meg te is saját szemeddel a gazdag kínálatunkról, ha pedig úgy érzed, kérdéseid lennének egy bizonyos peremes gumiszőnyeggel kapcsolatban, akkor várjuk őket telefonon!