Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Műanyag csomagtértálcák

Fő kategória >Műanyag csomagtértálcák

1 új
15 termék
Alfa Romeo
3 új
47 termék
Audi
7 új
47 termék
BMW
BMW
20 termék
Chevrolet
3 új
46 termék
Citroen
2 új
15 termék
Dacia
14 termék
Daewoo
4 új
42 termék
Fiat
1 új
66 termék
Ford
2 új
34 termék
Honda
7 új
46 termék
Hyundai
1 új
15 termék
Jaguar
12 termék
Jeep
11 új
60 termék
Kia
Kia
3 termék
Lada
2 új
13 termék
Land Rover
1 új
13 termék
Lexus
1 új
32 termék
Mazda
3 új
71 termék
Mercedes
1 új
14 termék
Mini
1 új
24 termék
Mitsubishi
1 új
44 termék
Nissan
7 új
63 termék
Opel
3 új
43 termék
Peugeot
6 termék
Porsche
9 új
68 termék
Renault
5 termék
Saab
5 új
41 termék
Seat
3 új
34 termék
Skoda
14 termék
Ssang Yong
1 új
16 termék
Subaru
5 új
30 termék
Suzuki
2 új
59 termék
Toyota
4 termék
Univerzális
6 új
72 termék
Volkswagen
5 új
27 termék
Volvo


Tudj meg többet a műanyag csomagtértálcákról!

műanyag csomagtértálcaAz autósok számára nincs is annál bosszantóbb, amikor egy alapos utas- és csomagtér takarítás után rövid időn belül ismét nagy mennyiségű kosszal és szennyeződéssel kell megküzdeniük. Sajnos ez a mindennapi használat miatt elkerülhetetlen, azonban szerencsére manapság léteznek olyan praktikus megoldások, amelyekkel hosszan megőrizhetővé válik a gépjármű belső terének a tisztasága. Ilyenek például a műanyag csomagtértálcák, amelyek nemcsak megőrzik a higiéniát, hanem sokkal egyszerűbb őket tisztán tartani, mint a csomagtér kárpitjának felületét.

A műanyag csomagtértálcák számos előnnyel rendelkeznek. Egy mozdulattal ki- és betehetőek és megóvják a gépjármű csomagterét a különböző, bosszantó szennyeződésektől; sártól, víztől, hótól, olajos és egyéb vegyi szennyeződésektől, élelmiszer maradékoktól. A műanyag csomagtértálcáknak köszönhetően nemcsak könnyedén tisztán tartható lesz az autód, hanem képes lesz megőrizni értékét, hiszen a különböző makacs anyagok nem hagyhatnak foltot a csomagtér kárpitján.

A tálcák tartósak, elkophatatlanok, esetükben nem jelenthet problémát az olaj, vegyszer, benzin-gázolaj. Tartós, speciális műanyagból kerültek legyártásra, ennek köszönhetően hosszú távon számíthatsz rájuk. A biztonsági csúszásbetéttel ellátott műanyag csomagtértálcák a szennyeződések távoltartásán kívül megakadályozzák a csomagtartóban elhelyezett tárgyak csúszását, így megóvva azok épségét. A műanyag csomagtértálcák széles kínálatban állnak a vásárlók rendelkezésre, szinte az összes márka modelljéhez megtalálhatja a megfelelő, méretben is passzoló terméket.

A műanyag csomagtértálcák tökéletes védelmet nyújtanak a gépjármű csomagtartójának, így többé nem kell bosszankodnod egyetlen szennyeződés, makacs folt eltávolítása miatt. Ha Neked is szükséged van rá, szerezd be kínálatunkból kedvező áron! Vásárlás előtt szívesen állunk rendelkezésedre, így, ha kérdésed lenne a termékekkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!