Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Hótálcák

Főkategória >Hótálcák

23 termék
Audi hótálcák
27 termék
BMW hótálcák
17 termék
Chevrolet hótálcák
32 termék
Citroen hótálcák
11 termék
Dacia hótálcák
2 termék
Daewoo hótálcák
1 új
26 termék
Fiat hótálcák
41 termék
Ford hótálcák
22 termék
Honda hótálcák
1 új
24 termék
Hyundai hótálcák
8 termék
Jeep hótálcák
37 termék
Kia hótálcák
7 termék
Lexus hótálcák
1 új
20 termék
Mazda hótálcák
1 új
23 termék
Mercedes hótálcák
5 termék
Mini hótálcák
23 termék
Nissan hótálcák
26 termék
Opel hótálcák
27 termék
Peugeot hótálcák
3 termék
Porsche hótálcák
3 új
32 termék
Renault hótálcák
3 termék
Saab hótálcák
21 termék
Seat hótálcák
18 termék
Skoda hótálcák
10 termék
Subaru hótálcák
10 termék
Suzuki hótálcák
33 termék
Toyota hótálcák
21 termék
Volvo hótálcák


Váltson téli kiegészítőkre, cserélje le a gumiszőnyeget hótálcákra!

Autósként sok mindenre oda kell figyelni, ha olyan autót szeretnénk birtokolni, ami minden elvárásunknak megfelel. Legyen személyre szabott, minél biztonságosabb, kényelmesebb és lehetőleg minél kevesebbet kelljen foglalkozni a karbantartásával. A téli hónapokban az autó több törődést igényel, mert a fagy, a hó, a latyak könnyen bepiszkolja, illetve próbára is teszi a működését. Nem csupán a karosszéria, de az utastér is ki van téve a koszolódásnak. A téli csizmákra, bakancsokra került hó és sár gyorsan megolvad, lepereg és takaros kis tócsába gyűlik a kocsi padlóján. Mondanunk sem kell, hogy az ilyen foltokat nem olyan egyszerű kitakarítani. Ha nem szeretné valaki autómosóban tölteni az ideje nagy részét télen vagy megalkudni a koszos foltokkal, akkor érdemes gondoskodni a megelőzésről, ami esetünkben a hótálcák használatát jelenti.

Ha gumiszőnyeg már ott van, akkor nagy gond nem lehet, gondolhatja Ön is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a gumiszőnyegeket elégnek gondolják egész évben és aztán csodálkoznak, ha nem felelnek meg az elvárásaiknak. A másik hiba összekeverni az egyszerű gumiszőnyeget a hótálcákkal. A hótálca ugyanis abban különbözik a gumiszőnyegtől, hogy magasabb peremmel készítik. A magasabb perem az, ami gondoskodik arról, hogy a hólé, a sár ne folyhasson a hótálca alá, és ne piszkolhassa be vagy áztathassa el a kárpitot.

Ahogyan a téli gumik használatát sem lehet megspórolni, úgy a hótálcák használata is fontos, hiszen mindegyik kiegészítővel, alkatrésszel a jobb felkészültséget biztosíthatjuk a járműnek a téli időjárás jellemzőivel szemben. Webáruházunkban óriási választékot találsz hótálcákból is, amiket autómárkák szerint, méretpontos kivitelben tudsz kiválasztani és megrendelni.

Nézz körül nálunk, vásárolj tőlünk kedvező áron nélkülözhetetlen termékeket tél idejére! Tájékozódj a részletekről a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és bátran kérd kollégáink segítségét a választáshoz!